Kupujte, je nový, lepší
.
.
.
obětí jarního rozmaru
roztřískám všechny zbytky
své schránky
jsem dopis
který říká pravdu tím, že lže
dopis
kterému příliš rychle došla slova
a přebývá
pravopisných chyb
těžko hádat
když bez adresy
cestuje světem
kde jednou zakotví
a čí oči pojmou
roztřesenou litéru
a co tehdy
jsou-li slova pouze slovy?
spálit dopis
a rychle napsat lepší
nový
.
.
Přečteno 389x
Tipy 20
Poslední tipující: Koskenkorva, Lilly Lightová, bloumej očima, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, kulí očko, Zpátky, ludmil, malý lachtánek, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)