Len pre jednu osobu
Anotace: nikdy už nebudem mať nikoho takého, ako je "ona"...
keď prídem uslzená
a poviem ti prepáč,
ty sa na mňa usmeješ
a povieš: tak už neplač
keď prídem celá uboľená
a dobytá časom,
keď zvoníš pri dverách
a povieš: ja som
keď potrebujem cítiť to teplo
vychádzajúce z tvojich dlaní
keď rozmýšľam,
koľko mám nesplných prianí...
rozkvitajúce tulipány
a svetielka v tvojom pohľade
ty si mi dala život,
teraz som ja na rade...
Přečteno 287x
Tipy 22
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Petbab, Paulín, kikis, Terulienka, Lilly Lightová, Spadlá z nebe, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)