Růže..
Růže snů je prý černá
a bílá, když je bdělá
teď jako myš průměrná
šedá je od popela
může být snad i rudá
růžová, nebo žlutá
kdopak tu šeď z ní sundá?
škrt v spektru daň je krutá
andílek křídly máchá
od píle tuze zpocen
z nichž vánek větroplacha
dojde ve zmaru konce
když prachem vítr nehnul
trhá si pírka z těla
spínkou z vlasů je sepnul
pak vějířem vír dělá
nezdara z hvězd a kytka
oba šedí a v slzách..
ta kombinace zřídka
barvy má v snech o můzách
Přečteno 432x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, Alan Black, Psavec, Simísek, spare, enigman, LucQa, Lorraine, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)