rok 2009
Anotace: pozn: jsem tvrdohlavý beran!!!!
ROK 2009
Rok dvatisíce devět
Bylo by lepší o něm nevědět
Je zvláštní jak oko ryby
Prý to jsou jen moje chyby
Kdyby ta ryba nebyla na slunci
Nepřežila by sluneční erupci
Topí se v lávě
Má na to vlohy
Berani to zvládají hravě
Ale nesnáší schody
Beran, co se topí v citech
Vidí zlaté cedulky na bytech
Beran uvěří všem
To ale není jeho sen
Je prostě takový
Vy jste zas makoví
Beránek se utopil
Beránek se asi opil
Lávou tak horkou s kusy ledu
Nesmí se slůvkem zmínit o svém medu
Medu jak citrón hořkém
Medu jak sůl sladkém
Kyselém jak chléb
Slaném jako led
Rok začal lednem
Leden skončil dnem
Druhý měsíc- bílý únor
Pro city nejhlubší ponor
Byly chvilky na hladině
Dá se mluvit o hodině
Kyslík ubývá
Erupcí přibývá!!!
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer
Komentáře (1)
Komentujících (1)