Anotace: ..vězněm?
Báseň na mne zapůsobila smutně a myslím, že co jsem si přečetla tutoc, tak jsem o to víc pochopila následující, aj když na sebe nenavazují.
18.03.2009 17:10:00 | NikitaNikaT.
Tvoje básnička má takové zvláštní kouzlo, je velice tajemná a nechává člověku prostor představit si cokoliv.
16.03.2009 09:51:00 | Jana M.