Vzpomínky
Jsou naděje,
jsou víra.
Jsou to,co zahřeje,
a zároveň svírá.
Jsou bolest,
jsou strach.
Jsou největší neřest,
v našich životních hrách.
Jsou opora,
jsou šance.
Jsou důvěra,
ve šťastné konce.
Jsou mnoho,
jsou soubor skic.
Jsou všechno,
a zároveň nic...
Přečteno 339x
Tipy 8
Poslední tipující: Woski, Alasea, Kapka, WAYWARD, Petbab, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)