Anotace: ..možno sa splní...
za jeden to nejde, chce to trpělivost, která přináší ty básnické růže :)
08.12.2009 13:32:00 | brooklyn
hezká báseň.... snad jen ...ani vejce, ani slípka ze všeho nejdřív byl kuřinec... ST
25.04.2009 21:55:00 | Stoneman
Hezky toužíš, basníku! Dík za návštevu u mne, jdu se začíst do dalších Tvých děl ... :o)
24.03.2009 15:07:00 | nrocinu Jednorožec
výstižné ;) naprosto!
a krásne celú myšlienku vyjadrenú príjemnými veršami korení tá posledná veta-je ako čerešnička na torte.. je to naozaj skvostná básnička! ;)
19.03.2009 22:22:00 | lennerka
Za mimořádně skutečnou pravdu dávám STip..a jelikož mi teď v tomhle období došla slova, na ústech i na papíru, tak nic nedodám a jen přikývnu...
17.03.2009 21:31:00 | Chancer