Nerině

Nerině

Anotace: Kterou nemá nikdo rád.

Jeden sen... 
V něm jedno objetí, 
a v zápětí
den plný myšlenek, 
co ukrývá
pravda křivá
co se dělá navenek. 
Pohledy... 
Co sděluješ? 
Snad něco chceš
ne naposledy... 
Přemítání
o tobě
o době... 
Nemám zdání,
co znamení
znamenají, 
co sny v sobě mají
z nich pramení
soucit, svádí
všichni v opozici,
za výstup, exhibici,
nemají tě rádi... 
Chováš se nic moc
schválně v tom válíš,
či jen se bráníš?
Snad hledáš pomoc.
Chce se mi chtít
snažit se víc, 
to nestojí nic, 
tě pochopit. 

Neri...

Autor genca, 17.03.2009
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Lasska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

je dobrá

17.03.2009 22:38:00 | Lasska

líbí

je dobrá

17.03.2009 22:38:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel