pravda pravdoucí...a kdyby ho náhodou nemoh prodat, tak by ho radši podpálil, zničil, nebo cokoliv, než by ho dal:)
18.03.2009 23:01:00 | Squat_the_world
Jako vždy paráda. jen dotaz - kde seženu toho druhého?? : )
18.03.2009 20:11:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
Marně si snažím vzpomenout kolik bytů a domů mi život jen tak zadarmo dal. Už to nějak nedokážu spočítat...Už to mám. Sklerózu jsem obdržel gratis...a pár set bolestí k tomu. Radosti si vyrábím sám.
18.03.2009 13:34:00 | Mario de Janiero
Tak to se přidávám !
Hlasitě!
Ať tví blízcí hřejí Tě,
tak jako nás Tvoje básně.
(píšeš totiž vážne krásně)
18.03.2009 05:14:00 | spare
Prostřednictvím této básně Ti gratuluji k 550 krásným básním, které je radost číst. Děkuji a pokračuj v krásném díle.
18.03.2009 00:13:00 | devcatko z jetele