Anotace: Všichni ho znají, ale ne každý ho poznal...
Když jsem to otvírala, čekala jsem něco malého, milého, trochu se rýmujícího, co potěší... Ale bylo to mnohem víc, je to krásné, je to Fantazie.
23.05.2009 16:18:00 | okousaná od světlušek
ty jo. zvláštní je, že mě něco takového upoutalo. vždycky jsem se distancovala od takových dlouhých rýmovaných věcí, protože mi přišlo, že si v nich nemůžu nic najít. zezačátku jsem si říkala, je to pěkné, ale nějak¨nám to škobrtá. ale ten konec, ten je skvostný, zvláště pro takovou báseń. na jednu stranu, v rámci poézie pro mě sice nic příliš nového, ale zpracování a koneckonců i myšlenka jsou půvabné a mně se velice zalíbily.)
16.05.2009 18:31:00 | Já Esther Ruth
Nádherná romantika na louce.
Teď se krávy pasou samy
a není tam pasáček v klobouce.
Máš za ni ST.
18.03.2009 18:57:00 | Paulín
nadherne,uplne uchvatne...krasna basnicka..to prirovanie,krasne zasnene...ocarujuce..nadherne
ST!
18.03.2009 15:05:00 | Terulienka