...ve skrytu noci
............................................
Tahám z Tebe Tvé prohřešky minulosti
Tvé dávné nevěry
Ty přede mnou
Jde je snadněji strávit ve skrytu noci
Kdy není nám vidět do tváře
Proč jen se ptám?
Snad slast sebetrýzně
Snad touha zůstat nohama na zemi
a nepropadnout iluzím
jako už tolikrát...
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)