Nežití
Poslední roky
mihajíc se náhodně
s rozpolocenými
zvraty
jen tak
slunce černá
chladné jeho
pichlavé políbení
odrazuje
od...
střapaté zvrhlé
notující
songy na denním
pořádku
bez pomlk utišení
probouzí trápení
nevinných
čerstvost rozhodnutí
dilema v pravdě
zeboucí nohy
od útěku
někam
do vakua
skleněné slzy
v nich obrazy
se roztékajíc
dusící hodnota
povahových loutek
premiérového představení
jen pro v.i.p
Pro nezájem
se představení ruší...
Životy se ruší
navzájem
křížící si cesty
pokušení
nemají na podnájem
však hlavně
že jsou
bez života Životy
přežívající němoty
bořící se pyramidy
sfouknutím...
- povzdechu
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, enigman, Psavec, Jana M., malý lachtánek, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)