Pro Ladu
Anotace: Hledal jsem lásku a našel jsem
Pohlédni v tvář,
jsi krásná a milá,
snad máš svatozář,
proč jinak bys se mnou byla?
Pohlédnu
dál a poslechni věty,
Tobě přinesu i drahé květy.
Sluncem osvícen, tebe tu mám,
proč jsem ovíněn , proč jsem tu sám?
Jsi mi na blízku
a toužíš jako já,
Jak děti na písku,
snad není to hra?
Pohledem získám tě,
budu si hrát.
Šíleně mívám tě,
mívám tě rád.
Přečteno 345x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Anne Leyyd, Quigleika, Kallkaa, labuť, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (5)
Komentujících (5)