Anotace: Teď jsem asi napsala blbost, ale trošku to vyjadřuje, jak se cítím. Asi jako něco, co vyzvracíte při odchodu z akce kolem čtvrté hodiny ranní. Dobrou chuť.
takovéhle skvosty bych chtěl taky zvracet po akcích, je to perfektní, mladá paní:)
29.03.2009 18:49:00 | Squat_the_world
hezky ses vy... psala:-D Líbí se mi a padla mi k tomu všemu do noty, takže spokojenost:o)
19.03.2009 17:58:00 | kikis
...mi se to líbí ST až na to,že za život poznáš toho tolik,že ti nebude vadit,že to není většina :)
18.03.2009 21:26:00 | WAYWARD