Anotace: Hra na schovávanou s virtuální ženou...vysypal se mi čaj do klávesnice, tudíž mne napsání této básně stálo nezměrné úsilí...nevěřili byste, jak takový Yunnan dokáže zablokovat např. písmenko é, y, nebo b. O mezerníku nemluvě.
tak tohle je znovu divoká káva... zrovna si na to téma něco smolím, z jiné čárky úhloměru, ale toto... tisíc tipů balím v Zipu, tvým mag. silám přeposílám... báječné čtivo!
07.07.2009 22:50:00 | drsnosrstej kokršpaněl
klobouk smek ihned anebo fest??
či tak nějak ma-li prvdu...,heh...=D
pěkné pěkné...velice....=)
20.03.2009 13:39:00 | micátko
Když zasype se klávesnice, neváhej a vyhoď ji do popelnice, nebo vysaj vysávačem savým.. za ten boj s čajem pod klávesama a celkově zkrátka ST- Super Tea:-)
19.03.2009 17:33:00 | kikis