Už tu nejsi
Brečím pořád celou noc,
chybíš nám tu strašně moc.
To jen ty svým úsměvem,
zlepšil si všem celý den.
Teď už to tak ale není,
od teďka se všechno mění.
A teď když už tady nejsi,
začali být minuty delší.
Už se nikdy nevrátíš,
ale na to ty už nemyslíš.
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: démon zatracení, Rolnička, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)