Kolečková...
Anotace: ...črty, kydy, příběhy...
Na kolečkové brusli
z Nuslí do Pakistánu
chystám se vyrazit
zítra hned po ránu
řádně se odrazit
zastavit pro Marjánu
spolu pak dolu na Jihlavu
a kolem splavu
přes Moravu
Žilinu, Kišiněvo
tam zahnu prudce vlevo
s Gépéeskou
lesní stezkou
hory doly
i pár polí
houštím, pouští
pralesem
svoje těla ponesem
prudkou řeku přebrodíme
ještě než se probudíme
s jednou bruslí
od nás z Nuslí
do Pakistánu
dobruslíme...
Přečteno 374x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, raďo, labuť, kikis, NikitaNikaT., jita.1965, Květka Š., Kapka, enigman, Aťan, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)