Anotace: nějak mě ti kluci ušatí vzali za srdce ... uniforma je uniforma :-))
Pěkná, lidská, plná citu. Je z ní cítit, že jsi tam byla a že to byl silný zážitek :-)
22.03.2009 22:31:00 | Norma
když si tu uniformu člověk spojí se ctí a s vlastenectvím - tak proč ne?
22.03.2009 15:13:00 | shakespeares
Mně metr, tak jsem se stal permoníkem. Taky jsme mívali uniformy...Jenže kde Ti byl tenkrát začátek, že...
22.03.2009 08:48:00 | Mario de Janiero
Sdílím tvé zaujetí...
Kdysi jsem se hlásil k hradní stráži, chyběli mně dva centimetry výšky... :o)
...
Jiří senior
22.03.2009 08:11:00 | j.c.
Zkrátka uniforma,ta má šmrnc...mě se líbí zase letci!
PS:Ale věřím,že ti kluci byli k nakousnutí!:o)
21.03.2009 19:22:00 | střelkyně1