Blázon?...
Anotace: ...si ním aj ty?
Si ten, kto sa teší temnu?
Si ten, komu život drogy vezmú?
Si ten
kto sa smeje tak mrazivo šialene?
Si ten kto je závislý
a nepozná ľudí po mene?
Si ten
kto je stále sám
zavretý v izbe?
Si ten
kto svoju vlastnú dušu
potajme hryzie?
Si ten
kto nechce prežívať pocity?
Si ten
kto svoj žiaľ necháva v zásuvke
ukrytý?
Tak nebuď blázon
čo sa smeje
svetu
a
ľuďom
Tak prestaň sa riadiť
tým satanovým pudom!!!
Přečteno 293x
Tipy 20
Poslední tipující: Alasea, Holis, Radek.oslov.Šafárik, jedam, NikitaNikaT., Mounkey, kikis, zlomeny srdce, Kapka, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)