Tak to bývá, že jeden vždycky čeká víc...
často to ten vztah nepřežije, a když jo, nikdy to není jako předtím
To je život.
18.04.2011 15:06:00 | La Suneteto
Krásný obsah, jen bych si ještě víc pohrála s veršíky...ale je to psané od srdíčka a o to tu jde!
23.07.2010 13:22:00 | hypertenze
pekne :),len skoda ze si sa viac nepohrala rymami,ale po precitani tovjoho profilu a celkovej anotacie,sa zdrzim akejkolvek hlupej a bezvyznamnej kritiky a musim vnimat nadhernu vdaku moralnej hblky basne :)
tip :)
22.03.2009 18:36:00 | Terulienka