Klamou..
..
...
V šeru prolíná se sen
ve vzpomínkách na ten
krásný den
který je už dávno zapomněn
na den,
který neměl konce
ani začátku
kdy všechno šlo jak má
nic nešlo pozpátku
i ty lidské povahy
byly přece "člověčí"
Teď je touha zbytečná
deštěm se nám odvděčí..
Ach ta slova zvrácená
tvoří šrámy na duši
Topící se láska
bez pout v kapce
alkoholu
- Neplačíc
bez záchranného kruhu
bez zakotvění
bez přístavu
bez moře
bez srdce
Slušivý převlek drsných
idylek
Překonané hyperboly
grafy a statistiky
Vychylují se...
nevlezou se
ani do tabulek
..veřejného mínění..
i v blízkých
nastává
Zmýlení
Však pěna opadá
chmelový mok vysychá
...pouštní zabloudilec
stal se bezednou studnou
Vzpomínka bodlavá
jak osina v zadku
v srdci dál zůstává
Všechno jde pozpátku...
/Však věř v to
že jednou bude líp
že každého jednou
zasáhne Šíp.../
Zpovědnice
...i když, možná pozdě
...
..
(Dělení duší na několik
skupin...
...Potřebovat se znovu
narodit)
S už vrozenou schopností
M.I.L.O.V.A.T
Přečteno 341x
Tipy 21
Poslední tipující: Sýkorka07, Holis, Fighting Dreamer, malý lachtánek, enigman, Kapka, Psavec, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Terulienka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)