(Ne)známost
Anotace: ...tak co jsem?...
Sbírka:
Snídaně
Jsem pouhý anarchant
a současně král depresí,
čistě sprostý parchant,
osoba, co vše k srdci vezme si,
jako prach nečistá stoka,
táhnu se tímhle světem,
jsem svědkem co kouká,
jak hračky beru dětem.
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, Amdur, Kapka, Terulienka
Komentáře (2)
Komentujících (2)