Mé střípky tvé..
Anotace: ..bodající, pořád snící, i když již dávno.. nevěřící..
-
3 Doors down - Be like that
http://www.youtube.com/watch?v=CJlzApSVBq8&feature=related
-
*
Poslouchej
Ty navždy
Bez důvodu
Ve svobodě uvězněný
Pohraniční vítr polárních zář
Jak v dáli se mění
Stíny a sny
A vzpomínky
Vrací se pokaždé včas
Tak poslouchej
Cinkot zbylých slov
Jimž teď již rozumíš
Možná snáz
Možná pořád.. vůbec.. ne
A možná jen, větře, konejšíš
Možná toužíš pohladit mou duši
Až příliš mrazivě
Až příliš..
A já pak
Pokaždé oddaně
Razím si po boku s tebou
Svou vlastní cestu
Neprůstřelnou mlhou
Jen nevím
Jestli (ti) pořád věřím?
Je to mé srdce
Pochybující
Jsou to mé myšlenky
Doufající
A tvé
Oči hříšně
Vábivé
Přesně jak střípky tajných přání
Jenž před drsným světem
Tvé rozbité city neuchrání
Pamatuješ?
Jak jsi mi do vlasů popel vál
A pak i vůni nechtěného kvítí
Dál
Jen dál..
Tak tedy ještě poběž
Nezralým obilím
Se mnou
Dokud se nestydím
Dokud to tvé
Slunce věrné
Někde ve mně pořád svítí
Dokud zas nezmizíš
V půlnočním zatmění hvězd
Nerozplyneš se v nepoznané štěstí
Prastarých pamětníků míru
Na náměstí
Neztratíš svou
Tvořivě ničivou
Sílu
Dokud..
..nesplyneš s vánkem
Anebo s vichřicí
Kdykoliv, bůhví kde
Ve vesmíru
*
Přečteno 311x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, blue, enigman, Jana M., Kapka, její alter ego, Terulienka
Komentáře (4)
Komentujících (4)