SKÚŠKA
Anotace: Toto ma čaká o dva dni...:-(
Predložený papier
roztrasené ruky
z matematiky
prežívam hotové muky
Ťažké slová
diktát
neznáme knižné názvy
Od nervov mám na dlani
vyryté perom jazvy
Pero mám obliate potom
a v hrdlo mám sucho
Pot mi vytvoril na tvári
priesvitné, lesklé rúcho
Pokúšam sa koncetrovať
moje myšlienky však utekajú
nechcú počítať
príklady
...ako sa mi to bez nich podarí?
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Alasea, Kapka, Paulín, kikis, Terulienka, labuť, WAYWARD, zlomeny srdce
Komentáře (5)
Komentujících (5)