provokativvní...
na uších
troufale zavěšené
košíky jahod
v očích
barevné symboly
rozkvetlých kosatců
a medových pláství
ústa
taková malá
sbírka dokonalostí
esence
přirozenosti tváře
s korálovým trsem
mezi vyzývavými ňadry
semknutý pas
boky
obemknuté
střapatou sukní
kotníky
ovinuté
hadími těly
a paty
ti podpírají
kovaní atleti...
klidná hladina
spícího adrenalinu
se rozbouřila
no tedy!
jsi podněcovatelka
dobré nálady...
Přečteno 427x
Tipy 51
Poslední tipující: Rolnička, Levandule, Holis, Kyle, zvířenka, Kapka, WAYWARD, Tacca, Aniba, Helena Sládková, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)