Červéné, bílé
Anotace: Jen takový pocit.
Otevřeš víno
Červené,
bílé
Komu dnes na tom záleží?
Pohltíš tmu,
sny kdysi živé -
na dveřích závoj z pápěří.
Naplníš sklenky,
rudě se lesknou -
snad odráží se v očích tvých.
Upusť myšlenky,
slova je zvednou.
Silně je držíš,
nevěříš!
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Terulienka, Kapka, Jana M., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)