Naprosto svá
Anotace: taková krátká smyšlenka
Krásná i ohavná
volná i spoutaná
ve svitu měsíce
divoce vyjíce
s hlavou k obloze.
Když nadejde doba Novu,
krčí se v temném rohu
a teskní.
Když oběti krev vytéká z rány,
cítí se jak v extázi.
Když ucítí její chuť na jazyku,
zbyde v ní málo lidských citů,
jen těch druhých, vlčích.
Přes den se svým milým bývá,
a v noci po lese lítá.
Dívka to spanilá
i vlčice přebílá...
Přečteno 420x
Tipy 16
Poslední tipující: Zorenka Ježková, BARBYE, carodejka, danaska, Carver, Aki, Karásek, balaam, jedam, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)