Čekání
Sedím čekám na smrt jen,
sedím čekám každý den.
Sedím čekám šestnáct let,
sedím čekám na ted den.
Sedím přemýšlím jak dlouho ještě,
sedím váhám, asi né věčně.
Sedím ptají se mne co dělám,
sedím odpovídám že stále čekám.
Sedím čtu si své báně,
sedím vzpomínám jak bylo krásně.
Sedím píšu vlastní závěť,
sedím přeji si je konečně vidět.
Sedím nudím se půjdu si lehnout,
lehám si přemýšlím jak se pak zvednout.
Ležím usínám konečně se vyspím,
ležím usnul jsem i se svou myslí.
Stojím předemnou nebeská brána,
stojím asi se nedočkám příštího rána.
Umírám uvydím se se svou rodinou,
umírám se ctí, štěstím a nevinou.
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: bloumej očima
Komentáře (2)
Komentujících (2)