Anotace: Tak nám včera večer padla vláda. „Padla. To zas bude v Hybernské nablito!“ poslal jsem příteli radostně jízlivou SMS. Odpověď přišla vzápětí: „A na Modrém vršku nasráno!“ (Není Pražák a neví, že ODS sídlí na Jánském. Apropó, v Hybernské pak soc. dem.)
V době krize nechat padnout vládu...to je vážně propadák. Jen doufám, že se neřítíme až na úplné dno.
25.03.2009 08:12:00 | Dota Slunská