Proklínám
Anotace: O čem? Trochu lásky,ješitnosti,cynismu a kapka hořkého humoru...
Proklínám tebe,
a šlapu po naději.
Proklínám nebe,
doufám,že nedospěji.
Proklínám tvoje věci,
a házím je do plamenů.
Proklínám tě přeci,
do konce tvých dnů.
Proklínám tvůj úsměv,
co mi skřížil cestu.
Proklínám lásky záchvěv,
to se mi nezdálo ani ve snu.
Proklínám tvůj osud,
doufám,že shniješ v pekle.
Proklínám stovky minut,
co jsem se chovala pěkně.
Proklínám všechno, co s tebou souvisí,
jednou ti naházím do jídla jed na krysy.
Přečteno 285x
Tipy 15
Poslední tipující: padlý anděl, Churry, Vlk v rouše, Holis, Allainila, kikis, Terulienka, Mbonita, Flamy, Alasea, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)