Anotace: momentální depka po hádce....asi rozchod....asi to není přímo báseň, ale cítím se tak mizerně, že ani nevím, kam to zařadit...
Slova vzteku a zloby, vždy ublíží a zraní člověka někdy snad víc, jak rána fyzická...
31.03.2009 16:14:00 | NikitaNikaT.