Anotace: Pro jednoho kamaráda, se kterým se neznám osobně...ovšem jeho věta "My jsme oba potrhlíci" byla světová :))) No na to se muselo něco napsat... :)
sejdou -li se dva ulítlí, je to zábava :O)
napsala jsi to moc hezky...
28.03.2009 15:07:00 | nejsembásník
Pěkná, vtipná básnička! ST! Co by byl svět bez takových potrhlíků? :)
26.03.2009 22:15:00 | Anne Leyyd