Pro more mam velkou slabost, uz tim me mirne lapa do svych siti, ale to co tady v textu prinasis je jeste lepsi nez me ocekavani. Velkej tip!
15.06.2009 15:27:00 | Dota Slunská
STéčková,
už nepiš prstem do písku na pláž,
na modrých stránkách básničku ukaž...
29.04.2009 13:09:00 | nejsembásník
u téhle přezdívky toho bývalo myslím víc!? nějak se všechno podělo pryč...tak doufám, že se teď bude pokračovat v tomhle stylu, protože tohle mi vzalo dech;) ST(a i to je málo)
04.04.2009 19:32:00 | bez nápadu na přezdívku...