Svět
Anotace: Svět na dlani...
Koukám se na svět,
Mám ho jak na dlani
/odporně zapocené/
Zbylo jich tady posledních pět,
Ubozí trhani
/v krajině zatracené/
Všechno už uvadlo,
Strach se sem vloudí
/v té zpocené dlani/
Slunce už zapadlo
A oni bloudí
/nadobro zatraceni/
Nemá cenu se někde skrývat
A ničit tím svou lidskou čest
/ještě žije/
Už nemůže se na to dívat,
Rychle sevřu ruku v pěst
/a rozdrtím je/
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, GirlFromTheRain, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)