Je jedno kolik je nám let, život se má prožít se vším, co k němu patří a ne jen přežívat ze dne na den.
29.03.2009 13:18:00 | JaniHani
Máš pravdu!!!Ale v jakémkoli věku můžeme prožívat radosti i strasti!ST!!!
29.03.2009 13:02:00 | Mounkey
Kdo ví... ale hlavně je to stále život sám, co přináší radosti, ať jsme mladí, starší, nebo staří... důležité je mít kol sebe lásku, v jakékoliv podobě, dobré přátelé, slunko, co zahřeje. :o) ST!
28.03.2009 15:44:00 | NikitaNikaT.