Anotace: vznikla na divadelním fesťáku, až dneska jsem ji našel mezi svými pozůstatky...
já jsem dala st...je mi hrozně líto, že tě nestíhám číst, bo píšeš rychle, na jednu stranu to obdivuju a na drou mě mrzí, že pak přicházím o takové skvosty:-)
04.04.2009 01:49:00 | Lady Carmila
Já nehledám, dávno jsem už našla... jen ta cesta je někdy příliš trnitá.
29.03.2009 22:32:00 | NikitaNikaT.