Anotace: ***
někdy opravdu stačí málo proto,aby jsme se cítili v životě lépe...moc pěkné, má to hodně do sebe..:)
30.03.2009 18:36:00 | Agniezka
Při četbě jsem se musela zamyslet nad tím, o čem všem se dá napsat báseň :)
A tak nad tím, že někdy stačí malá změna a hned je líp na světě :)
30.03.2009 18:12:00 | Hazentla