Karneval
Anotace: ...toto pozná asi každý...
Pred spaním
si skladáš z tváre
masku hrdinu
Keď si sám
tvoje silné reči
pominú
Uslzenú tvár
si utieraš do vankúša
Ako ťa život
na ďaľšie ráno
znova vyskúša?
Máš nepokojné sny
ťaživé výčitky
nechcú ísť preč
Tak teda...
už nehraj tú rolu
a rob to, čo naozaj chceš!
Přečteno 286x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Giginka, Alasea, Paulín, TAORA3, Markéta Hl., kikis, Terulienka, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)