Anotace: ...slovo...---
Významní básníci často takhle živořili a umírali v bídě..což Ti ovšem nepřeju, to je jasné ;-) Myslím že v dnešní době už takovýhle osud všem velkým básníkům přát nebude..ale zatím o žádném dnešním slavném básníkovi který by se mohl vyrovnat ku příkladu třeba Proklatcům, nevím..ale víš co - všechna sláva polní tráva! Hlavně zdraví ;-)
07.04.2009 16:10:00 | Chancer
trochu mi to připomělo dílo Bože,chraň Aspidistru od Orwella...=)
ale pěkné...=)
06.04.2009 16:46:00 | micátko