na balkóně
Anotace: Loučení se Zimou
Světlušky kdesi dole
pod balkónem,
voňavý vzduch
jako miminkovská kůže.
Potřebuju cigaretu - honem, honem.
Zasvítit, dát signál
těm pod balkónem
a studený truchlivý zimě
dát své tiché SBOHEM.
Přečteno 330x
Tipy 11
Poslední tipující: Nussichoco, Bíša, Dračičák, Holis, WAYWARD, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)