Kráčím ulicí
Anotace: To zažívám často...
Kráčím ulicí ztemělou
v uších pecky od iPoda.
Naslouchám tónům hudby
úderům bubnů, Pannově flétně.
Tichému zpěvu nenápadné brunetky.
Kráčím dál.
Nevnímám.
Na konci nezahnu,
překročím chodník
i ploty zahrad,
neznámo kam.
Vydat se. Nespěchat.
Hudba. Tóny. Melodie. Zvuk.
A znova.
Procházet zahradou. Cesta neznámá.
Jít a nespěchat.
Jen tak snít.
V uších ecky od iPoda.
Hudba zní...
Přečteno 433x
Tipy 7
Poslední tipující: caecus servator, Bíša, Miroslav Možný, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)