Co bych chtěl
Anotace: co že bych to asi chtěl?:)
Co já bych valstně chtěl?
aby v žáru našich těl
vzplanula vášeň...
A doteky horké jak ledový oceán
tříštily se o těla,jak padajíci porcelán
........báseň.....
poezie........jenom slova
co čtou se zas a znova
.....však nikdo je nenapsal....
Přečteno 264x
Tipy 15
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, AndyKo, Lité, zvířenka, Holis, Kapka, Katyně, TAORA3, Jana M., labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)