Jak to tak čtu napříč tvoji tvorbou, tak je vidět, že máš jakž takž srovnáno, odkud a kam jít. Vzpomněl jsem si na sebe, když jsem přišel na liter a začal tvořit kvůli rozchodu. A je příjemný vidět, že ty projevy stavů šílenství nemám jen já ;-)
Škoda,že lidi ty ideály, kvůli kterým tvoří minou nenechají svá přání dorůst až do konce.. V podstatě se podobají pohádkovému princi, co šel vysvobodit 3 princezny, a když vysvobodil tu 1. nejstarší – tak s ní zůstal…. zbylé dvě zůstaly zakleté.
10.04.2009 14:30:00 | dead-head
V životě jsou i zklamání, pravda, ale ještě že máme poezii, která z toho dokáže udělat něco krásného! ST
08.04.2009 19:46:00 | ziriant
ST! je za obsah, který je tak myšlenkový, působivý. Báseň se mi dobře četla, ač z ní cítím jakýsi smutek, bo zklamání... snad povzdech... přesto se mi dílko moc líbí.
08.04.2009 19:45:00 | NikitaNikaT.