poezie
Držíš v ruce dětské knížky
plné barev se spoustou stránek.
Pak spisovatelovy nůžky
odliší poezii od pohádek.
Nápady sepsané v článek,
které zazní znova,
od původních myšlenek
maj zpřeházená slova.
Srdeční orgán autora,
co rozlévá se ve verše
na papír, jak lesní obora
bez stromů myslící na vše.
Odstavec skryt v řádku,
zkrácen o ilustrační obrázky,
ve člověku na památku
zanechá jen otázky.
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Meiv, Kapka, labuť, WAYWARD
Komentáře (0)