Válka
Anotace: Psáno v afektu, omlouvám se za vulgarizmy.
Sliby, sliby, sliby
Každý má své chyby
A Bush a Kerry
Jsou jako Tom a Jerry
V Iráku se válčí
V Washingtonu se tančí
Každý národ straší
George si sní svou kaši!
Pošleme tam naší armádu
Vždy když budeme mít náladu
Výmluvu si vymyslíme
Lidi tím nakrmíme
Ničit, rabovat, krást ropu?
Asi vám tu prdel skopu
A Irácké děti
Tak mladé oběti
Někteří ještě věří
A svou mysl střeží
Neposlouchají americké kecy
A válčí proti nim, přeci
Zastavte ty války
A prezidenti se jen dívají z dálky
Smrt bolest a utrpení
to prý pro nich není
Nikdo s tím nic nedělá
Už není žádná důvěra
Politika smrdí!
Jsou to všichni zmdi!
Komentáře (2)
Komentujících (2)