Okamžik
Život je plný okamžiků,
a každý je jako korálek
do vlasů věčnosti vetkaný
zářící vděkem tichých díků.
Okamžik štěstí,
a okamžik zla,
vděčná jsem v životě za oba..
Ať už za všechno
já musím bojovat,
vděčná jsem, že můžu milovat...
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Bůchví..., Dilla
Komentáře (3)
Komentujících (3)