s'épanouir
když smutek na konečcích prstů ulpívá
když zvláštní bezbřehá prázdnota v těle přebývá
popustí fantazii
a ta jak tráva pod slunečními paprsky
před očima ožívá
něžně foukne do dlaní
tiše zašeptá
*s'épanouir*
na dlani moře zakleté
obloha blankytná
statický obraz
v paměti uložen snad tisíc let
ve svých snech k němu promlouvá
cizí řečí, které nerozumí
nechává se hladit
slovy, paprsky, úsměvy, kapkami
prostě vším
.
dále raději pomlčím
znovu pomyslím na
*s'épanouir*
Přečteno 345x
Tipy 30
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, carodejka, csieksbo, enigman, Noc17, Mbonita, kikis, Kubino 2, Nergal, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)