jako moře
tajemní ptáci nad řekou
rozhodli se uhynout ve svitu měsíce
popadali do vody
byly jich tisíce
bylo jich jako moře
popadali na střechy
vykrváceli a zbarvili je do červena
natekli lidem do bytů
a do postelí
zaplavili je jako moře
šílení ptáci nad městem
naposled naposled zakrákali
v hrůzném objetí popadali
do řek a do postelí
to jsme celí my
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: Alasea, Ještě dítě, Zasr. romantik, jedam, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (2)
Komentujících (2)