Stěžování
Anotace: Básnička z roku 1995
Co říkáš - že život nemá cenu
Tak to zkus říct do kočičích očí
a uvidíš jak se budou smát
pohlaď mě radši za ušima
Co říkáš - že život je marnost
tak to zkus říct dětem
které krmí u řeky labutě
budou se tě bát
Co říkáš - že lidi darebáci jsou
Tak to zkus zahučet do prázdné láhve od vína
a uvidíš že bude to věta podivná
Co říkáš - že tě láska pobolívá
Tak to já nevím
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: Jana M., Shnecek, ziriant, kikis, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)