Anotace: Sluníčko pitomý- svlíklo se z kabátu- nechcem svět šedivej- na svojí útratu- děkujem sluníčko- už bylo na čase- v odměnu zamávám- na tebe ocasem.
Sbírka: Sbírka pro chudou radnici
Já vím, jsou to parchanti, onehdá jsem takhle přišel o svého skořicového ptakopyska...smrt MHD!
25.04.2009 20:31:00 | Squat_the_world
Dota: tyhle u nás, v "Budějcích"
Moc Vám všem děkuju za zastavení.
13.04.2009 08:15:00 | drsnosrstej kokršpaněl
:) ja zasnu, co vsechno ty stvoris a o cem vsem pises. Mimochodem, kde ze to jeste jezdej trolejbusy?
12.04.2009 21:21:00 | Dota Slunská
Je krize a šetří se vším co se dá - tudíž i papírem! A v nejhorším budeme za těmi dopravními prostředky běhat...kvalitní jak je u tebe zvykem ;-)
12.04.2009 12:41:00 | Chancer
a já bych chtěla vidět a slyšet tebe tohle recitovat na čtení tu v brně - 25/4? hmmm...? :o)
11.04.2009 23:02:00 | hanele m.